Υλικα
1/2 κιλο σταμναγκαθι αγριο
1/2 κιλο κρασι κοκκινο
1 φλυτζανα ελαιολαδο
1 φλυτζανα τριμμενη ντοματα
αλατι πιπερι
1 φυλλο δαφνη
1 κρεμυδι μεγαλο
Εκτελεση
Σε μια μεγαλη κατσαρολα τσιγαριζουμε το ψιλοκομμενο κρεμυδακι μαζι με το κουνελι, αλατοπιπερωνουμε, κ συνεχιζουμε το τσιγαρισμα σε μετρια φωτια μεχρι να παρει χρωμα κ απο τις δυο πλευρες.
Προσθετουμε το κρασι κ το αφηνουμε να βρασει 10 λεπτα.
Μετα προσθετουμε τη ντοματα το σταμναγκαθι κ τη δαφνη, αλατοπιπερονουμε,
ανακατευουμε, κλεινουμε το καπακι της κατσαρολας κ το αφηνουμε να σιγοψηθει
για 20 περιπου λεπτα.
Το φαγητο μας ειναι ετοιμο. Καλη σας ορεξη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου