Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Κουνελι τσιγαριαστο με σταμναγκαθι


Υλικα
1 κουνελι κομμενο σε μικρα κομματια
1/2 κιλο σταμναγκαθι αγριο
1/2 κιλο κρασι κοκκινο
1 φλυτζανα ελαιολαδο
1 φλυτζανα τριμμενη ντοματα
αλατι πιπερι  
1 φυλλο δαφνη
1 κρεμυδι μεγαλο

Εκτελεση
Σε μια μεγαλη κατσαρολα τσιγαριζουμε το ψιλοκομμενο κρεμυδακι μαζι με το κουνελι,  αλατοπιπερωνουμε, κ συνεχιζουμε το τσιγαρισμα σε μετρια φωτια μεχρι να παρει χρωμα κ απο τις δυο πλευρες.
Προσθετουμε το κρασι κ το αφηνουμε να βρασει 10 λεπτα.
Μετα προσθετουμε τη ντοματα το σταμναγκαθι κ τη δαφνη, αλατοπιπερονουμε,
ανακατευουμε, κλεινουμε το καπακι της κατσαρολας κ το αφηνουμε να σιγοψηθει
για 20 περιπου λεπτα. 
Το φαγητο μας ειναι ετοιμο. Καλη σας ορεξη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου