Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ψαρονεφρι με σαλτσα μουσταρδα μελι

Υλικα
1 φιλετο ψαρονεφρι
λιγο ελαιολαδο
2 κουταλιες μουσταρδα
1 κουταλια μελι θυμαρισιο
1 κλωναρι αριζμαρι
1 ποτηρακι λευκο κρασι
αλατι πιπερι

Εκτελεση
Κοβουμε  το φιλετο μας σε μικρα κομματια αλλα χοντρα για να ειναι ζουμερα,
τα αλατοπιπερονουμε, παιρνουμε ενα τηγανι με λιγο λαδι κ τα ψηνουμε κ απο τις δυο πλευρες σε σιγανη φωτια, αλλα οχι πολυ, τα θελουμε ζουμερα.
Οταν ειναι σχεδον ετοιμο σβηνουμε με το κρασι  κ ριχνουμε μεσα κ το αριζμαρι.
το αφηνουμε λιγο να εξατμιστει το κρασι κ σε ενα μπολ ανακατευουμε τη μουσταρδα
 κ το μελι κ το ριχνουμε  μεσα στο φιλετο μας ανακατευμε ελαφρα κ το φαγητο μας ειναι ετοιμο...καλη σας ορεξη!!!
Μπορουμε να το συνοδευσουμε με ρυζι μπασματι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου