Υλικα
1 φιλετο ψαρονεφρι
λιγο ελαιολαδο
2 κουταλιες μουσταρδα
1 κουταλια μελι θυμαρισιο
1 κλωναρι αριζμαρι
1 ποτηρακι λευκο κρασι
αλατι πιπερι
Εκτελεση
Κοβουμε το φιλετο μας σε μικρα κομματια αλλα χοντρα για να ειναι ζουμερα,
τα αλατοπιπερονουμε, παιρνουμε ενα τηγανι με λιγο λαδι κ τα ψηνουμε κ απο τις δυο πλευρες σε σιγανη φωτια, αλλα οχι πολυ, τα θελουμε ζουμερα.
Οταν ειναι σχεδον ετοιμο σβηνουμε με το κρασι κ ριχνουμε μεσα κ το αριζμαρι.
το αφηνουμε λιγο να εξατμιστει το κρασι κ σε ενα μπολ ανακατευουμε τη μουσταρδα
κ το μελι κ το ριχνουμε μεσα στο φιλετο μας ανακατευμε ελαφρα κ το φαγητο μας ειναι ετοιμο...καλη σας ορεξη!!!
Μπορουμε να το συνοδευσουμε με ρυζι μπασματι.

λιγο ελαιολαδο
2 κουταλιες μουσταρδα
1 κουταλια μελι θυμαρισιο
1 κλωναρι αριζμαρι
1 ποτηρακι λευκο κρασι
αλατι πιπερι
Εκτελεση
Κοβουμε το φιλετο μας σε μικρα κομματια αλλα χοντρα για να ειναι ζουμερα,
τα αλατοπιπερονουμε, παιρνουμε ενα τηγανι με λιγο λαδι κ τα ψηνουμε κ απο τις δυο πλευρες σε σιγανη φωτια, αλλα οχι πολυ, τα θελουμε ζουμερα.
Οταν ειναι σχεδον ετοιμο σβηνουμε με το κρασι κ ριχνουμε μεσα κ το αριζμαρι.
το αφηνουμε λιγο να εξατμιστει το κρασι κ σε ενα μπολ ανακατευουμε τη μουσταρδα
κ το μελι κ το ριχνουμε μεσα στο φιλετο μας ανακατευμε ελαφρα κ το φαγητο μας ειναι ετοιμο...καλη σας ορεξη!!!
Μπορουμε να το συνοδευσουμε με ρυζι μπασματι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου